Lobster Roll | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Lobster Roll

3.0 i snitt
Lobster Roll

En tradisjonsrik rett fra Maine – nå hetere enn noensinne.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Hummer

2 stk
Kokt hummer

Loff

4 skive
Loff
2 ss
Smør

Smak til med

1 stk
Sitron
1 ss
Hakket persille

Server med

1 boks
Chipotle chili mayo

Klaret smør

100 gr
Smør

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Plukk ut alt av kjøttet fra hummerhale og klør og kutt i store biter.

  2. Trinn 2

    Lag klaret smør: Smelt smør forsiktig i en gryte og la det stå på svak varme slik at det holder seg flytende. Ikke la det koke og ikke rør i det. Vent noen minutter til smøret har skilt seg (melkeproteinene vil synke til bunns i gryten). Skum av på toppen.

  3. Trinn 3

    Skjær to tykke skiver loff, ca. 5 cm. Stek på begge sider i smør. Skjær så skivene i to, men bare nesten igjennom. Fyll loffskiver med hummerkjøttet, hell over litt varmt klaret smør og press over litt sitron. Topp med hakket persille. Server med Chipotle Chili Mayo, eller som i Maine, med klaret smør eller majones