Lobster Roll
En tradisjonsrik rett fra Maine – nå hetere enn noensinne.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Plukk ut alt av kjøttet fra hummerhale og klør og kutt i store biter.
-
Trinn 2
Lag klaret smør: Smelt smør forsiktig i en gryte og la det stå på svak varme slik at det holder seg flytende. Ikke la det koke og ikke rør i det. Vent noen minutter til smøret har skilt seg (melkeproteinene vil synke til bunns i gryten). Skum av på toppen.
-
Trinn 3
Skjær to tykke skiver loff, ca. 5 cm. Stek på begge sider i smør. Skjær så skivene i to, men bare nesten igjennom. Fyll loffskiver med hummerkjøttet, hell over litt varmt klaret smør og press over litt sitron. Topp med hakket persille. Server med Chipotle Chili Mayo, eller som i Maine, med klaret smør eller majones