Spicy gratinerte krabbeskjell | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Skalldyr Krabbe Spicy gratinerte krabbeskjell

Spicy gratinerte krabbeskjell

5.0 i snitt
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
16 ingredienser
368 planlagt
Spicy gratinerte krabbeskjell

Mango, ingefær, chili og lime gir en spicy friskhet til det sødmefulle krabbekjøttet.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Gratinerte krabbeskjell

4 stk
Krabbeskjell
1 stk
Mango
1 ss
Ingefær, revet
0.5 stk
Chilipepper
1 ss
Lime, presset
4 stk
Eggeplommer
100 gr
Revet ost
1 klype
Salt

Squashsalat med mynte

1 stk
Squash
1 stk
Rødløk
1 stk
Chilipepper
1 stk
Lime
1 dl
Mynte, finhakket
1 klype
Salt
0.5 dl
Olivenolje
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm stekeovnen til 240 °C. Ta krabbekjøttet ut av krabbeskallene. Vask skallene og knekk kantene så skallet får større plass til fyllet.

Trinn 2

Bland krabbekjøttet med mango kuttet i små terninger, revet ingefær, finhakket chili, presset lime og sammenpiskede eggeplommer. Eggeplommene er til for å tykne stuingen når den stekes. Smak til med salt og legg stuingen tilbake i det rengjorte krabbeskallet.

Trinn 3

Dryss krabbestuingen med revet ost og bak i 7 minutter til osten er smeltet og gyllenbrun.

Trinn 4

Strimle squashen i tynne skiver med en potetskreller eller ostehøvel. Kutt rødløk i tynne skiver og chili i tynne ringer. Bland squashen med rødløk, chili, presset lime og olivenolje. Smak til med salt og nykvernet pepper. Tilsett frisk, finstrimlet mynte, bland godt og server.