Spicy gratinerte krabbeskjell

Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Forvarm stekeovnen til 240 °C. Ta krabbekjøttet ut av krabbeskallene. Vask skallene og knekk kantene så skallet får større plass til fyllet.
-
Trinn 2
Bland krabbekjøttet med mango kuttet i små terninger, revet ingefær, finhakket chili, presset lime og sammenpiskede eggeplommer. Eggeplommene er til for å tykne stuingen når den stekes. Smak til med salt og legg stuingen tilbake i det rengjorte krabbeskallet.
-
Trinn 3
Dryss krabbestuingen med revet ost og bak i 7 minutter til osten er smeltet og gyllenbrun.
-
Trinn 4
Strimle squashen i tynne skiver med en potetskreller eller ostehøvel. Kutt rødløk i tynne skiver og chili i tynne ringer. Bland squashen med rødløk, chili, presset lime og olivenolje. Smak til med salt og nykvernet pepper. Tilsett frisk, finstrimlet mynte, bland godt og server.