Krabbeklør med sennepssaus | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Skalldyr Krabbe Krabbeklør med sennepssaus

Krabbeklør med sennepssaus

4.0 i snitt
Krabbeklør med sennepssaus
Krabbeklør på aller enkleste måte, men der den klassiske majonesen er byttet ut med en mer smaksrik dipp.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Krabbeklør

2 pk
Kokte krabbeklør

Mustard Dipping Sauce

2.5 dl
Majones
4 ss
Dijonsennep
4 ss
Pepperrotkrem (fra tube)
2 ss
Presset sitronsaft
0.5 ts
Tabasco

Frida Kahlos avokadosalat

3 ss
Rødvinseddik
1 stk
Grønn squash
2 stk
Avokado
2 ss
Finhakket koriander
100 gr
Revet parmesan
6 ss
God olivenolje
0.8 ts
Salt
0.5 ts
Sukker
2 ss
Olje

Server med

1 stk
Sitron i båter
8 skive
Godt brød

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Mustard Dipping Sauce: Bland sammen alle ingredienser i en bolle. Smak evt. til med litt mer sitronsaft og/eller hot sauce.

  2. Trinn 2

    Knus skallet på krabbeklør før servering. Server med sitronbåter og godt brød.

  3. Trinn 3

    Frida Kahlos avokadosalat: Bland sammen olivenolje, rødvinseddik, salt og sukker i et glass med lokk. Rist hardt til dressingen er godt blandet. Skjær squash i skiver. Varm matoljen i en stekepanne. Stek squashskivene til de er gylne på begge sider. Legg over på et fat. Fjern skall og sten i avokadoene og skjær dem i skiver. Legg squash- og avokadoskiver lagvis på et serveringsfat. Dryss over litt salt. Topp med dressingen, revet parmesan og finhakket koriander.