Hopp til innhold

Krabbeklør med sennepssaus

3.0 i snitt
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
17 ingredienser
107 planlagt
Krabbeklør med sennepssaus

Krabbeklør på aller enkleste måte, men der den klassiske majonesen er byttet ut med en mer smaksrik dipp.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Krabbeklør

2 pk
Kokte krabbeklør

Mustard Dipping Sauce

2.5 dl
Majones
4 ss
Dijonsennep
4 ss
Pepperrotkrem (fra tube)
2 ss
Presset sitronsaft
0.5 ts
Tabasco

Frida Kahlos avokadosalat

3 ss
Rødvinseddik
1 stk
Grønn squash
2 stk
Avokado
2 ss
Finhakket koriander
100 gr
Revet parmesan
6 ss
God olivenolje
0.8 ts
Salt
0.5 ts
Sukker
2 ss
Olje

Server med

1 stk
Sitron i båter
8 skive
Godt brød

Slik gjør du

Trinn 1

Mustard Dipping Sauce: Bland sammen alle ingredienser i en bolle. Smak evt. til med litt mer sitronsaft og/eller hot sauce.

Trinn 2

Knus skallet på krabbeklør før servering. Server med sitronbåter og godt brød.

Trinn 3

Frida Kahlos avokadosalat: Bland sammen olivenolje, rødvinseddik, salt og sukker i et glass med lokk. Rist hardt til dressingen er godt blandet. Skjær squash i skiver. Varm matoljen i en stekepanne. Stek squashskivene til de er gylne på begge sider. Legg over på et fat. Fjern skall og sten i avokadoene og skjær dem i skiver. Legg squash- og avokadoskiver lagvis på et serveringsfat. Dryss over litt salt. Topp med dressingen, revet parmesan og finhakket koriander.