Krabbeklør med sennepssaus
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Mustard Dipping Sauce: Bland sammen alle ingredienser i en bolle. Smak evt. til med litt mer sitronsaft og/eller hot sauce.
-
Trinn 2
Knus skallet på krabbeklør før servering. Server med sitronbåter og godt brød.
-
Trinn 3
Frida Kahlos avokadosalat: Bland sammen olivenolje, rødvinseddik, salt og sukker i et glass med lokk. Rist hardt til dressingen er godt blandet. Skjær squash i skiver. Varm matoljen i en stekepanne. Stek squashskivene til de er gylne på begge sider. Legg over på et fat. Fjern skall og sten i avokadoene og skjær dem i skiver. Legg squash- og avokadoskiver lagvis på et serveringsfat. Dryss over litt salt. Topp med dressingen, revet parmesan og finhakket koriander.