Krabbekaker med chilimajones
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Del laksen i terninger og ha dem i en food processor. Kjør med salt. Tilsett egg og kjør i et halvt minutt til en fin farse. Ha finhakket løk og paprika i en kjele og kok i smøret i 3 minutter. Ha det over i en blandebolle og avkjøl i 3 minutter.
-
Trinn 2
Tilsett krabbekjøtt, laksefarsen, hakket estragon og nykvernet pepper og bland godt sammen. Lag 8 kaker som vendes i griljermel på alle sider. Varm opp solsikkeolje i en teflonpanne og stek dem lysebrune på begge sider.
-
Trinn 3
Chilimajonesen lages ved at alle ingrediensene has i en blandebolle og blandes godt sammen. Serveres til varme krabbekaker. Forvarm stekeovnen til 160 °C varmluft.
-
Trinn 4
Legg tomatene i en ildfast form. Ha på olivenolje, salt, nykvernet pepper, finhakket hvitløk og timian. Bland godt. Bak tomatene i 15 minutter.