Fylt sopp med krabbe | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Skalldyr Krabbe Fylt sopp med krabbe

Fylt sopp med krabbe

5.0 i snitt
Fylt sopp med krabbe
Smaksrikt krabbesnacks som egner seg perfekt som forrett eller som del av et større tapasbord.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

12 stk
Champignong, eller aromasopp
1 stk
Liten løk
1 stk
Rød paprika
2 fedd
Hvitløk
1 klype
Løkpulver
1 klype
Hvitløkspulver
1 klype
Malt paprika
1 klype
Kajennepepper
60 gr
Krabbekjøtt
4 ss
Revet mozzarella
2 ss
Knust kavring
2 ss
Smør til steking
1 ss
Olje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Forvarm ovnen på 170 grader. Dekk en stekeplate med aluminiumsfolie og pensle med smeltet smør.

  2. Trinn 2

    Fjern stilkene fra soppen og stek i smør i 3-4 minutter. Legg soppen opp ned på den smurte folien.

  3. Trinn 3

    Finhakk løk, hvitløk og paprika. Varm olje i en liten kjele og stek de finhakkede grønnsakene til de er myke og blanke. Tilsett kryddersortene og salt underveis.

  4. Trinn 4

    Ha grønnsakene over i en bolle. Rør inn krabbekjøtt, revet ost og kavring. Fyll og topp krabbeblandingen i soppene. Bak ovnen i ca. 15 minutter, til soppene er møre og osten smeltet. Topp med finhakket persille rett før servering.