Fylt sopp med krabbe

Smaksrikt krabbesnacks som egner seg perfekt som forrett eller som del av et større tapasbord.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
Trinn 1
Forvarm ovnen på 170 grader. Dekk en stekeplate med aluminiumsfolie og pensle med smeltet smør.
Trinn 2
Fjern stilkene fra soppen og stek i smør i 3-4 minutter. Legg soppen opp ned på den smurte folien.
Trinn 3
Finhakk løk, hvitløk og paprika. Varm olje i en liten kjele og stek de finhakkede grønnsakene til de er myke og blanke. Tilsett kryddersortene og salt underveis.
Trinn 4
Ha grønnsakene over i en bolle. Rør inn krabbekjøtt, revet ost og kavring. Fyll og topp krabbeblandingen i soppene. Bak ovnen i ca. 15 minutter, til soppene er møre og osten smeltet. Topp med finhakket persille rett før servering.
Prøv også