Hopp til innhold

Fylt sopp med krabbe

Ingen vurderinger
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
15 ingredienser
25 planlagt
Fylt sopp med krabbe

Smaksrikt krabbesnacks som egner seg perfekt som forrett eller som del av et større tapasbord.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

12 stk
Champignong, eller aromasopp
1 stk
Liten løk
1 stk
Rød paprika
2 fedd
Hvitløk
1 klype
Løkpulver
1 klype
Hvitløkspulver
1 klype
Malt paprika
1 klype
Kajennepepper
60 gr
Krabbekjøtt
4 ss
Revet mozzarella
2 ss
Knust kavring
2 ss
Smør til steking
1 ss
Olje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm ovnen på 170 grader. Dekk en stekeplate med aluminiumsfolie og pensle med smeltet smør.

Trinn 2

Fjern stilkene fra soppen og stek i smør i 3-4 minutter. Legg soppen opp ned på den smurte folien.

Trinn 3

Finhakk løk, hvitløk og paprika. Varm olje i en liten kjele og stek de finhakkede grønnsakene til de er myke og blanke. Tilsett kryddersortene og salt underveis.

Trinn 4

Ha grønnsakene over i en bolle. Rør inn krabbekjøtt, revet ost og kavring. Fyll og topp krabbeblandingen i soppene. Bak ovnen i ca. 15 minutter, til soppene er møre og osten smeltet. Topp med finhakket persille rett før servering.