Gratinert hummer med purre og estragon

Hummer og estragon er en himmelsk smakskombinasjon. Gratinert med purre og eggestand blir dette garantert en suksess hos gjestene.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Mise en place.
-
Trinn 2
Del hummeren og rens den godt. Fjern paven og den sorte strengen i halen. Grovkutt hummerkjøttet og sett til side.
-
Trinn 3
Finstrimle purren. Smelt smøret og fres purren myk. Tilsett finkuttet estragon og fløte. Kok godt i 2 minutter. Avkjøl lett.
-
Trinn 4
Visp inn egg og smak til med tabasco, salt og nykvernet pepper.
-
Trinn 5
Bland 2/3 av sausen med hummerbitene og fyll tilbake i skallet. Topp med resten av sausen. Gratiner i ovn med åpen dør, om mulig, i 2-3 minutter til overflaten er gyllenbrun.
-
Trinn 6
Rør sammen alt til dressingen og bland lett inn i salaten. Server gratinert hummer med en liten salat til.