Sitronspaghetti

Tidsbruk 30 minutter
9 ingredienser
188 planlagt
Sitronspaghetti
Legg oppskrift
i handlelapp
Ingen sure miner – sitron er en smaksetter av ypperste sort. Bruker du litt av skallet får du både syrlighet og en herlig dekor.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

750 g
Nakkekoteletter ca 750g Nordfjord
1 pakke
Rucculasalat
1 stk
Fennikel
1 stk
Sitron
0,5 pakke
Parmigiano Reggiano Castelli
500 g
Spaghetti REMA 1000
1 ts
Oregano, tørket
2 fedd
Hvitløk
2 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Vask og tørk rucculaen. Skjær vekk beinet på nakkekotelettene og ha på salt, pepper og oregano. Stek eller grill kotelettene godt på begge sider. La dem hvile.

Trinn 2

Trinn 2

Kok spaghetti al dente. Bland raspet hvitløk, finrevet sitronskall og sitronsaft, olivenolje, salt og pepper i en stor bolle. Skjær fennikel i tynne skiver og ha det i bollen.

Trinn 3

Trinn 3

Tilsett spaghetti og grovhakket ruccula og bland alt godt med revet parmesan. Skjær kotelettene i strimler og vend inn i pastaen.