Siciliansk tomatsuppe

Tidsbruk 30 minutter
9 ingredienser
633 planlagt
Siciliansk tomatsuppe
Legg oppskrift
i handlelapp
Kald, varm eller lun? Denne tomatsuppen har italienske aner og smaker herlig uansett hvilken serveringstemperatur som står på ønskelisten.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 boks
Hakkede tomater REMA 1000
1 stk
Løk
4 stk
Tomat
1 stk
Rød chili
1 potte
Basilikum
0,5 stk
Gourmetloff Mesterbakeren
6 ss
Olivenolje REMA 1000
4 fedd
Hvitløk
1 ss
Hvitvinseddik

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Denne suppen kan serveres både kald, lun eller varm. Hakk løk og hvitløk og fres det i olivenolje sammen med finhakket chili. Ha i hermetiske tomater og vann (3 dl vann per boks med tomater) og kok opp. La suppen småkoke i ca. 10 minutter. Kjør suppen med stavmikser og smak til med salt, pepper og litt hvitvinseddik.

Trinn 2

Trinn 2

Hakk tomatene og strimle basilikum. Ha det i suppen rett før servering. Server suppen med litt god olivenolje.

Serveringsforslag

Litt revet parmesan eller litt yoghurt naturell på toppen er godt.