Sennepssaus til gravet laks

Tidsbruk 10 minutter
8 ingredienser
10 planlagt
Sennepssaus til gravet laks
Legg oppskrift
i handlelapp
Sennepssaus med dill er fast tilbehør til gravet laks. Sødmen i sausen bidrar til at den saltsøte gravlaksen smaker enda mer harmonisk.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

3 stk
Eggeplommer
0,8 ss
Hvitvinseddik
0,8 ts
Sukker
2,3 ss
Grov sennep
1,5 ss
Dijonsennep
0,8 dl
Solsikkeolje
0,8 dl
Crème fraîche
2,3 ss
Frisk dill

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Visp eggeplommer med eddik, sukker, sennep, salt og pepper. Spe med solsikkeolje i en tynn stråle mens du visper jevnt.

Trinn 2

Trinn 2

Vend inn crème fraîche og frisk, hakket dill.