Sennepsglasert ribbe med Waldorfsalat

Tidsbruk 40 minutter
7 ingredienser
100 planlagt
Sennepsglasert ribbe med Waldorfsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Det er alltid stas med en varmrett til julebrunsjen. Når du bruker langtidskokt ribbe, blir dette også en veldig enkel rett å tilberede.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Sennepsglasert ribbe

750 g
Langtidskokt ribbe med julens krydder
1 dl
Honning
1 dl
Søt pølsesennep
1 dl
Dijonsennep
1 dl
Griljermel
2 stk
Eggeplommer

Ferdig tilbehør

1 boks
Waldorfsalat

Slik gjør du

Trinn 1

Varm opp ribben etter anvisning på pakken. Ta vare på kraften – den kan brukes i saus. Bland sammen honning, begge sennepene, griljermel og eggeplommene. Smør sennepsglasuren på kjøttet og stek det under grillen ved 250 °C til glasuren er gyllen, ca. 5 minutter. La hvile noen minutter før den skjæres i cm-tykke skiver. Server med ferdig Waldorfsalat.

Lag Waldorfsalat fra bunnen!
Lag Waldorfsalat fra bunnen!