Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Sennepsglasert ribbe med Waldorfsalat

Tidsbruk 40 minutter
7 ingredienser
15 planlagt
Sennepsglasert ribbe med Waldorfsalat
Klikk og dra
til kalenderen
Det er alltid stas med en varmrett til julebrunsjen. Når du bruker langtidskokt ribbe, blir dette også en veldig enkel rett å tilberede.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Sennepsglasert ribbe

750 g
Langtidskokt ribbe med julens krydder
1 dl
Honning
1 dl
Søt pølsesennep
1 dl
Dijonsennep
1 dl
Griljermel
2 stk
Eggeplommer

Ferdig tilbehør

1 boks
Waldorfsalat

Slik gjør du

Trinn 1

Varm opp ribben etter anvisning på pakken. Ta vare på kraften – den kan brukes i saus. Bland sammen honning, begge sennepene, griljermel og eggeplommene. Smør sennepsglasuren på kjøttet og stek det under grillen ved 250 °C til glasuren er gyllen, ca. 5 minutter. La hvile noen minutter før den skjæres i cm-tykke skiver. Server med ferdig Waldorfsalat.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Lag Waldorfsalat fra bunnen!
Lag Waldorfsalat fra bunnen!
Dra ned i kalender