Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Sennepsglasert ribbe med Waldorfsalat

Tidsbruk 40 minutter
7 ingredienser
24 planlagt
Sennepsglasert ribbe med Waldorfsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Det er alltid stas med en varmrett til julebrunsjen. Når du bruker langtidskokt ribbe, blir dette også en veldig enkel rett å tilberede.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Sennepsglasert ribbe

750 g
Langtidskokt ribbe med julens krydder
1 dl
Honning
1 dl
Søt pølsesennep
1 dl
Dijonsennep
1 dl
Griljermel
2 stk
Eggeplommer

Ferdig tilbehør

1 boks
Waldorfsalat

Slik gjør du

Trinn 1

Varm opp ribben etter anvisning på pakken. Ta vare på kraften – den kan brukes i saus. Bland sammen honning, begge sennepene, griljermel og eggeplommene. Smør sennepsglasuren på kjøttet og stek det under grillen ved 250 °C til glasuren er gyllen, ca. 5 minutter. La hvile noen minutter før den skjæres i cm-tykke skiver. Server med ferdig Waldorfsalat.

Lag Waldorfsalat fra bunnen!
Lag Waldorfsalat fra bunnen!