Sennepsglasert lammeskank med tilbehør

16 ingredienser
82 planlagt
Sennepsglasert lammeskank med tilbehør
Legg oppskrift
i handlelapp
Gi de ferdige lammeskankene et løft med denne syrligsøte sennepsglasuren. Server med wokede grønnsaker og fløtegratinerte poteter med urtelokk.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Fløtegratinerte poteter med urtetopping

1 pakke
Fløtegratinerte poteter
0,5 dl
Hakket frisk timian
0,5 dl
Hakket frisk rosmarin
0,5 dl
Hakket frisk persille
2 fedd
Hvitløk
2 dl
Griljermel

Wokede grønnsaker

1 pose
Wok Mix
2 fedd
Hvitløk
1 stk
Finhakket chili

Sennepsglasert lammeskank

4 stk
Lammeskanker
2 ts
Maizena
1 dl
Diljon sennep
2 stk
Eggeplommer
1 dl
Honning
1 dl
Grov sennep
1 dl
Griljermel

Slik gjør du

Trinn 1

Fløtegratinerte poteter med urtetopping: Forvarm stekeovnen til 200 °C, varmluft. Fordel ferdigkjøpte fløtegratinerte poteter i en ildfast form. Kjør griljermel, urter og hvitløk til en grønn blanding og fordel over de fløtegratinerte potetene. Bak i stekeovn i ca. 15 minutter til urtetoppingen er gyllen og potetene gjennomvarme.

Trinn 2

Bland sammen honning, de forskjellige sennepene, griljermel og eggeplommer. Smør sennepsglasuren på kjøttet og stek skankene i 15 minutter ved 200 °C til glasuren er gyllen og kjøttet varmt. Kok opp sjyen fra skankene og jevn med Maizena utrørt i litt vann.

Trinn 3

Wokede grønnsaker: Wok wok mix’en sammen med 2 fedd finhakket hvitløk og 1 finhakket chili. Server lammeskankene med lammesjy, fløtegratinerte poteter og wokede grønnsaker.