Seisandwich med bønnesalat

Tidsbruk 20 minutter
9 ingredienser
25 planlagt
Seisandwich med bønnesalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Sei you, sei me – og sei sammen med gode grønnsaker og herlig dressing, i midten av en sprøstekt baguette. En annerledes og fantastisk god sandwich!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Seifilet frossen Godehav
1 stk
Løk
1 pose
Minibaguetter REMA 1000
5 dl
Yoghurt naturell Tine
1 boks
Kidneybønner REMA 1000
1 stk
Agurk
1 pose
Sukkererter 150 g
1 ss
Dijon sennep
3 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin fisken. Stek baguettene. Strø salt og pepper på fiskestykkene. Skjær løk i skiver. Stek fisk og løk i varm panne med litt olivenolje i ca. 2 minutter på hver side.

Trinn 2

Trinn 2

Bland yoghurt og sennep i en stor bolle. Skyll bønnene, skjær agurk og sukkererter i fine strimler og ha det i dressingen. Bland godt og smak til med salt, pepper og olivenolje. Anrett fisk, løk og bønnesalat i nystekte minibaguetter og server verdens beste smørbrød!