Sei med blomkål og skalldyrsaus

Tidsbruk 20 minutter
8 ingredienser
294 planlagt
Sei med blomkål og skalldyrsaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Prøv smaksrik sei sammen med mild blomkål og skalldyrsaus – ferdig på 1-2-3!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Seilfilet naturell
1 pose
Blomkålbuketter
1 pose
Skalldyrsaus
3 dl
Middagsris
1 ss
Smør
2 dl
Hvetemel
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Stek blomkål i olje eller smør i en non-stick panne i 6-7 minutter.

Trinn 3

Vend fisken i litt hvetemel og salt og pepper. Stek i smør i 2-3 minutter på hver side.

Trinn 4

Skyll posen med saus i varmt vann. Klipp opp og varm forsiktig i en gryte.