Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Sei med blomkål og skalldyrsaus

Tidsbruk 20 minutter
8 ingredienser
248 planlagt
Sei med blomkål og skalldyrsaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Prøv smaksrik sei sammen med mild blomkål og skalldyrsaus – ferdig på 1-2-3!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Seilfilet naturell
1 pose
Blomkålbuketter
1 pose
Skalldyrsaus
3 dl
Middagsris
1 ss
Smør
2 dl
Hvetemel
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Stek blomkål i olje eller smør i en non-stick panne i 6-7 minutter.

Trinn 3

Vend fisken i litt hvetemel og salt og pepper. Stek i smør i 2-3 minutter på hver side.

Trinn 4

Skyll posen med saus i varmt vann. Klipp opp og varm forsiktig i en gryte.