Scampi Sweet Chili og ris med lime og frisk koriander

7 ingredienser
198 planlagt
Scampi Sweet Chili og ris med lime og frisk koriander
Legg oppskrift
i handlelapp
En lett sommerrett med scampi som blir helt nydelig etter ett minutt på grillen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Scampi Sweet Chili

2 pakke
Scampi Sweet Chili

Ris med lime og koriander

2 dl
Basmatiris
1 stk
Lime, saften
3 ss
Hakket frisk koriander
1 ss
Solsikkeolje
2 dl
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)
0,5 ts
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Stek risen i oljen i en gryte i ca. ett minutt. Tilsett limesaft og rør godt i noen sekunder til. Ha i vann og salt, kok opp, reduser varmen og småkok under lokk til risen er klar. Ta gryten vekk fra kokeplaten.

Trinn 2

Grill scampiene lynraskt på direkte varme – kun 30 sekunder på hver side.

Trinn 3

Rør hakket koriander i risen og server med grillet scampi.