Scaloppine ai funghi

Tidsbruk 25 minutter
9 ingredienser
145 planlagt
Scaloppine ai funghi
Legg oppskrift
i handlelapp
Løvtynne fristelser! "Scaloppine" betyr at kjøttet er skåret i tynne skiver og brukes i navnet på flere italienske retter. Til denne herlige middagen bruker du tynne kyllingfileter.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Løvtynn kyllingfilet 300 g Solvinge
0,5 stk
Sitron
1 pose
Soppblanding REMA 1000
1 stk
Løk
2 ss
Kruspersille, liten
600 g
Poteter
6 ss
Hvetemel
2 ss
Smør
2 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Vend kyllingfiletene i hvetemel. Smelt litt smør i en panne og legg i filetene. Krydre med salt og nykvernet pepper og press over saften fra sitron. Stek i ca et halvt minutt på hver side og legg dem over på et fat.

Trinn 2

Stek soppen sammen med en finhakket løk, hakket persille og krydre med salt og nykvernet pepper.

Trinn 3

Server sopp og kyllingscaloppine med potetstappe eller lune poteter smakt til med olivenolje, salt og pepper og gjerne hakket tomat på toppen.

Serveringsforslag

Kok ut pannen med en skvett hvitvin eller en kopp buljong og hell over scaloppinene.