Sandefjordsmør | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Sandefjordsmør

4.5 i snitt
Sandefjordsmør
Sandefjordsmør er en tradisjonsrik saus som smaker spesielt godt til fisk. Svært enkel å lage.

Velg antall personer

Voksne
8
Barn
0

Ingredienser

Sandefjordsmør

2 dl
Fløte
300 gr
Meierismør
2 ss
Hakket frisk persille
3 ss
Sitronsaft
0.3 terning
Fiskebuljongterning
1 klype
Pepper
1 klype
Salt
4 dl
Vann
2 ts
Maizena

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok opp fiskekraft med sitronsaft og fløte. Kok ned til det halve og jevn sausen med Maizena utrørt i vann

  2. Trinn 2

    Pisk inn små terninger av kaldt smør på svak varme. Sausen skal ikke koke, da skiller den seg. Smak til med salt, pepper og hakket persille.