Hopp til innhold

Romescosaus

Ingen vurderinger
Tidsbruk 35 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
46 planlagt
Romescosaus

Denne paprikabaserte sausen er svært god til saltbakte poteter – og til biff.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

Romesco saus

1 dl
Mandler
3 stk
Tomater
1 stk
Rød chili
2 stk
Røde paprika
1 stk
Løk
2 fedd
Hvitløk
1 skive
Brød
1 ss
Olivenolje
1 ss
Hvitvinseddik
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 200 °C med grill. Legg mandler, tomater, chili uten kjerne, paprika uten kjerne, løk, hvitløksfedd og brød i langpanne og grill alt til det har fått farge.

Trinn 2

Kjør alt i blender og smak til med eddik, olje og salt.