Chilimajones | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Chilimajones

3.4 i snitt
Chilimajones
En enkel, hjemmelaget chilimajones med gode råvarer passer perfekt til hamburgere, fisk, reker, egg og mye mer. Med denne imponerer du gjestene!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 stk
Chili
2 stk
Eggeplommer
2 ss
Limesaft
0.5 dl
Olivenolje
0.3 dl
Vann
0.5 ts
Salt
2 dl
Solsikkeolje

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kjør chili og vann til pure med stavmikser.

  2. Trinn 2

    Ha eggeplommer i en bolle med chilipure, limesaft og salt.

  3. Trinn 3

    Pisk skikkelig med en god visp og spe sakte med en tynn stråle solsikkeolje, slik at oljen arbeider seg godt inn i eggeplommene. Heller du oljen i for fort risikerer du at majonesen skiller seg.

  4. Trinn 4

    Spe med mer olje og avslutt med olivenolje for å sette litt ekstra god smak.