Chilimajones

3.4 i snitt
Tidsbruk 10 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
7 ingredienser
126 planlagt
Chilimajones
Legg oppskrift
i handlelapp
En enkel, hjemmelaget chilimajones med gode råvarer passer perfekt til hamburgere, fisk, reker, egg og mye mer. Med denne imponerer du gjestene!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 stk
Chili
2 stk
Eggeplommer
2 ss
Limesaft
0.5 dl
Olivenolje
0.3 dl
Vann
0.5 ts
Salt
2 dl
Solsikkeolje

Slik gjør du

Trinn 1

Kjør chili og vann til pure med stavmikser.

Trinn 2

Ha eggeplommer i en bolle med chilipure, limesaft og salt.

Pisk skikkelig med en god visp og spe sakte med en tynn stråle solsikkeolje, slik at oljen arbeider seg godt inn i eggeplommene. Heller du oljen i for fort risikerer du at majonesen skiller seg.

Trinn 3

Spe med mer olje og avslutt med olivenolje for å sette litt ekstra god smak.

Prøv også