Asiatisk barbecuesaus
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Varm en panne til middels varme. Ha baconet og surr det sakte i 4-5 minutter slik at fettet smelter. Fjerne selve baconet og la fettet være igjen i pannen.
-
Trinn 2
Tilsett finhakket sjalottløk og hvitløk og surr det i 2-3 minutter, til det begynner å få farge. Hell i soyasaus og eddik. La blandingen koke opp og rør for få med alle smakene fra bunnen av pannen.
-
Trinn 3
Tilsett hoisin sauce og ketchup og fortsett med å røre slik at alt blir godt blandet. Surr et par minutter og rør inn honning, aprikossyltetøy og brunt sukker – én ss av gangen. La surre et par minutter og tilsett så revet ingefær. Bland godt og la småkoke enda et par minutter.
-
Trinn 4
Rør inn chilisausen og la sausen tilslutt småkoke i 8-10 minutter.