Dijonnaise | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Dijonnaise

3.4 i snitt
Dijonnaise
Når du tilsetter sennep i en hjemmelaget majones får du denne velsmakende varianten av dijonnaise.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Eggeplomme
2 ss
Dijonsennep
0.5 stk
Sitron, evt. lime
2 ts
Hvitvinseddik
2 dl
Solsikkeolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Visp sammen eggeplomme og hvitvinseddik i en skål. Visp deretter inn oljen, først bare et par dråper, så resten i en tynn stråle mens du visper kraftig.

  2. Trinn 2

    Tilsett dijonsennep og smak til med salt, nykvernet sort pepper og evt. litt presset sitron eller lime. Hvis disjonnaisen blir for tykk, kan du vispe inn litt vann til slutt.