Saturday Lunch Wings

9 ingredienser
229 planlagt
Saturday Lunch Wings
Legg oppskrift
i handlelapp
En enkel og veldig god brunsjrett med fylte egg.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kyllingvinger og maiskolber

1 boks
Hot Wings spicy kyllingvinger
2 stk
Maiskolber

Dip

1 boks
Blue cheese dip

Deviled eggs

6 stk
Egg
4 ss
Chipotle chili mayo
1 ss
Sweet & Spicy mustard sauce
1 ts
Eplecidereddik
3 klype
Malt paprika
2 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Tilbered Hot Wings etter anvisning på pakken. Stek maiskolbene, og skjær dem i tykke skiver.

Trinn 2

Deviled eggs:Kok eggene til hardkokte. Skrell og del dem i to. Plukk ut eggeplommene og ha dem i en bolle. Knus plommene med en gaffel og tilsett Chipotle Chili Mayo, Sweet & Spicy Mustard Sauce og eddik. Smak til med salt. Ha eggemassen tilbake i eggehvite-halvdelene. Bruk gjerne en sprøytepose. Dryss på litt malt paprika

Trinn 3

Server Hot Wings med maiskolber, Deviled eggs og Blue cheese dip.

Tilbehør