Sashimisalat

Tidsbruk 20 minutter
10 ingredienser
71 planlagt
Sashimisalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Sashimisommer – helt rått! Her serverer du salmalaks i tynne skiver i sommerens aller beste salat, toppet med en frisk yoghurtdressing.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

750 g
Salma Loin, fersk, ca 750 g
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Rødløk
1 stk
Tomat
1 stk
Avokado
1 stk
Lime
3 dl
Yoghurt naturell Tine
1 ss
Soyasaus Kikkoman
0,5 ts
Koriander malt
0,5 ts
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Riv hjertesalaten, skjær tomat og avokado i biter og finstrimle rødløken. Ha alt på et serveringsfat.

Trinn 2

Trinn 2

Skjær salmalaksen i skiver og legg den på toppen av grønnsakene.

Trinn 3

Trinn 3

Smak yoghurten til med krydder, soyasaus og lime. Hell dressingen på toppen av salaten like før servering.

Serveringsforslag

Litt frisk finhakket ingefær i dressingen smaker godt. Bruk gjerne frisk koriander. Husk å sjekke at avokadoen er spisemoden hvis den skal brukes samme dag.