San Jose hamburger

12 ingredienser
343 planlagt
San Jose hamburger
Legg oppskrift
i handlelapp
Sødmefulle smaker av mangosalsa og avokado er perfekt match for denne saftige burgeren av svinekjøtt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pose
Hamburgerbrød
1 pose
Baby leaf mix
2 pakke
TexMex burger av svin
2 stk
Avokado

Mangosalsa

0,5 stk
Løk
0,5 stk
Rød paprika
1 stk
Mango
1 ss
Frisk koriander
0,5 stk
Lime, saften
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper
1 ss
Olje

Slik gjør du

Trinn 1

Grill hamburgere på direkte varme til de løsner fra risten (ca. 1 ½ minutt) på den ene siden. Snu dem og grill videre til de får en fin farge på den andre siden.

Trinn 2

Flytt burgerne til indirekte varme. Ta ned lokket og grill ferdig – det tar 2-4 minutter avhengig av tykkelsen. Hvis du skal ha ost på burgerne, legg på osteskiver når det er ett minutt igjen av grilltiden.

Trinn 3

Mangosalsa: Rens og kutt mango i terninger. Finhakk paprika og løk. Tilsett olje og bland sammen. Smak til med finhakket frisk koriander, presset lime, salt og pepper.

Trinn 4

Varm burgerbrød på grillen. Vær forsiktig – de trenger ikke lang tid.

Trinn 5

Montér burger med valgt tilbehør.

Siderett

Husk også å planlegg "Cottage cheese salat". Se under!