Saltimbocca

Tidsbruk 50 minutter
9 ingredienser
65 planlagt
Saltimbocca
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Rett fra Roma – og det litt svint. Saltimbocca alla Romana lages med kalvekjøtt – i vår versjon av denne Lazio-klassikeren bruker du svin indrefilet. Litt annerledes, men fremdeles fantastisk godt!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Indrefilet av svin ca 600 g Nordfjord
1 pakke
Parmaskinke
2 ss
Salvie
4 dl
Middagsris REMA 1000
1 pose
Bladspinat
0,5 pakke
Parmigiano Reggiano Castelli
2 ss
Smør
4 fedd
Hvitløk
4 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken. Del indrefileten i små biffer (ca. 2,5 cm). Bank de flate og rull hver bit inn i salvieblader, parmaskinke og krydre med pepper.

Trinn 2

Trinn 2

Stek rullene, med skjøten ned, i en panne med smør, ca. 10 minutter. Ta vare på stekesjyen og ha i litt ekstra finhakket salvie. Fres hakket hvitløk i en panne med olivenolje.

Trinn 3

Trinn 3

Tilsett vasket spinat og la den så vidt synke sammen. Smak til med salt og pepper og bland inn den kokte risen. Server saltimbocca på spinatris med revet parmesan.