Salmon Purida Style

Tidsbruk 30 minutter
14 ingredienser
286 planlagt
Salmon Purida Style
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Fri for melk
Fri for gluten og melk
Sawadee ka! Vi ønsker Puridas egen laksefavoritt hjertelig velkommen. Stekt i rykende varm solsikkeolje blir laksen deilig crispy og gyllen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Laksefilet naturell 500g Godehav
1 stk
Løk
1 stk
Rød paprika
2 stk
Tomat
1 stk
Rød chili
1 stk
Vårløk
2 ss
Tomatpuré REMA 1000
4 dl
Jasminris REMA 1000
3 ss
Solsikkeolje REMA 1000
1 fedd
Hvitløk
2 ss
Hvitvinseddik
1,5 ss
Østerssaus
1 ss
Fiskesaus
2 ss
Brunt sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken. Krydre laksen med salt og pepper. Varm opp solsikkeolje i en wok eller dyp stekepanne til det ryker. Stek laksen på begge sider til den er gyllen. Den skal fortsatt være litt rå i midten. Ta laksen ut av pannen.

Trinn 2

Trinn 2

Kutt løk, paprika og tomat i terninger. Finhakk chili eller skjær i skiver. Sweet&sour saus: Bland alle ingrediensene til sausen (finhakket hvitløk, østersaus, brunt sukker, fiskesaus, hvitvinseddik, tomatpure og pepper). Sett woken på høy varme. Tilsett sausen mens du rører godt. Tilsett løk, paprika og chili og stek videre. Ha i tomatene til slutt. Server laksen med grønnsaker, saus og ris. Finhakk vårløk og dryss over.