Salat med pinjekjerner og parmesan | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grønnsaker Salat med pinjekjerner og parmesan

Salat med pinjekjerner og parmesan

4.7 i snitt
Salat med pinjekjerner og parmesan
Denne salaten er en liten rett i seg selv, men er også en fantastisk siderett til kjøtt og fisk.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 stk
Hjertesalat
1 stk
Finhakket løk
2 ss
Pinjekjerner
20 gr
Revet parmesan
3 ss
Olivenolje
1 ss
Hvitvinseddik
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skyll salaten i iskaldt vann. Tørk godt og riv bladene fra hverandre.

  2. Trinn 2

    Bland sammen finhakket løk, olivenolje og hvitvinseddik til en dressing.

  3. Trinn 3

    Vend dressingen i salaten og dryss over pinjekjerner og revet parmesan. Smak til med salt og pepper.