Salat med paprika, mais og kikerter

9 ingredienser
2 planlagt
Salat med paprika, mais og kikerter
Legg oppskrift
i handlelapp

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pose
Baby leaf-salat
1 kartong
Kikerter
1 ts
Paprikapulver
1 stk
Smakspaprika
1 boks
Vakuumpakket mais
1 neve
Bladpersille
2 ss
Extra Virgin Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Åpne boksen med kikerter og skyll dem godt.

Trinn 2

Legg maiskolben på grillen og la den få fine grillstriper. Skjær kjernene av maiskolben.

Trinn 3

Bland Baby Leaf-salat og maiskjerner. Skjær paprikaen i skiver og legg i salaten.

Trinn 4

Stek kikertene i olje og krydre med salt, pepper og paprikapulver. La kikertene steke på medium varme i ca 10 minutter mens du rister på pannen i blant.

Trinn 5

Ha kikertene i salaten og bland forsiktig. Dryss masse grovhakket bladpersille over retten og hell litt olivenolje over.

Tips

Server denne salaten med stekte biter av chorizo, spekeskinke eller grillet kylling.