Saag Prawn

Tidsbruk 40 minutter
13 ingredienser
36 planlagt
Saag Prawn
Legg oppskrift
i handlelapp
<p>I det indiske kj&oslash;kken er &quot;saag&quot; navnet p&aring; pureer som baseres p&aring; spinat. Saag lages gjerne med gosht (kj&oslash;tt), som vegetarrett, eller som her ? en fantastisk rett med gode reker.</p>

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

500 g
Reker frosne løsvekt Godehav
2 pose
Bladspinat
1 stk
Rødløk
1 ss
Ingefær
1 stk
Grønn chili
2 stk
Tomat
4 dl
Middagsris REMA 1000
1 ss
Solsikkeolje REMA 1000
1 ss
Smør
1 fedd
Hvitløk
1 ts
Spisskummen
1 ts
Koriander malt
0,5 ts
Garam Masala

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin og rens rekene. Kok ris som anvist på pakken. Hvis du tilsetter gurkemeie får du en fin gulfarge.

Trinn 2

Trinn 2

Stek finhakket løk, hvitløk og chili i solsikkeolje og smør på middels varme til løken er blank.

Trinn 3

Trinn 3

Ha i krydder og revet ingefær og la det surre videre et par minutter.

Trinn 4

Trinn 4

Tilsett vasket og hakket spinat og finhakket tomat og la det småkoke i 10-15 minutter.

Trinn 5

Trinn 5

Ha i rekene og la det bli gjennomvarmt. Bland godt og smak til med salt. Server med kokt ris.