Saag Chicken

Tidsbruk 40 minutter
13 ingredienser
179 planlagt
Saag Chicken
Legg oppskrift
i handlelapp
Spinat, eller "palak" som den kalles i India, er en viktig ingrediens i indisk matlaging og basis for en rekke ulike retter. Her serveres palak-pureen med saftige kyllingklubber.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Kyllingklubber naturell 900 g Solvinge
1 pose
Bladspinat
1 stk
Rødløk
1 ss
Ingefær
1 stk
Grønn chili
2 stk
Tomat
4 dl
Middagsris REMA 1000
1 ss
Solsikkeolje REMA 1000
1 ss
Smør
3 fedd
Hvitløk
1 ts
Spisskummen
1 ts
Koriander malt
1 ts
Garam Masala

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok ris som anvist på pakken. Hvis du tilsetter gurkemeie får du en fin gulfarge. Bland spisskummen, koriander, garam masala og revet ingefær. Ha krydderet på kyllingklubbene og stek dem i olje og smør.

Trinn 2

Trinn 2

Når klubbene har fått en fin og gyllen farge over hele, ta dem ut av pannen, men la smør/ oljeblandingen være igjen i pannen.

Trinn 3

Trinn 3

Stek finhakket løk, chili og hvitløk et par minutter i pannen. Tilsett tomat i terninger og vasket og hakket spinat og bland godt.

Trinn 4

Trinn 4

Legg kyllingklubbene tilbake i pannen og la det koke på svak varme i ca. 20 minutter. Server med kokt ris.