Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Rosmarin knekkebrød

9 ingredienser
10 planlagt
Rosmarin knekkebrød
Legg oppskrift
i handlelapp
Denne porsjonen med fantastiske knekkebrød holder til en langpanne, lag gjerne dobbel porsjon når du først er i gang.

Ingredienser

2 dl
Havregryn
0,5 dl
Linfrø
2 dl
Valnøtter
5 kvist
Rosmarin
3 ss
Valmuefrø
1 dl
Sesamfrø
3 dl
Vann
3 klype
Maldonsalt
1,5 dl
Grovt mel

Slik gjør du

Trinn 1

Bland sammen havregryn, mel, linfrø, valmuefrø og sesamfrø i en bolle. Tilsett vann og rør alt sammen. La stå på kjøkkenbenken i ca. 40 minutter slik at vannet absorberes. Hakk valnøtter og tilsett i røren. Finhakk rosmarin og rør inn.

Trinn 2

Kle en langpanne med bakepapir og smør røren utover med baksiden av en skje. Prøv å få røren utover så jevnt som mulig og helst så tynt du greier. Lag spor i deigen med en kniv slik at det er lett å brekke av fine stykker når knekkebrødene er ferdigstekt.

Trinn 3

Strø over noen klyper med havsalt. Forvarm ovnen til 160 grader varmluft. Stek midt i ovnen i ca. 30-40 minutter. Steketiden avhenger litt av hvor godt stekt du ønsker dem. Avkjøl på rist.

Ida Gran Jansen

 http://idagranjansen.com/