Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Romjulssalat med lun pepperribbe og epler

11 ingredienser
29 planlagt
Romjulssalat med lun pepperribbe og epler
Legg oppskrift
i handlelapp
Denne sødmefulle og syrlige salaten gir deg ekstra glede av restene etter juleribben.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

0,5 dl
Soyasaus
2 ss
Brunt sukker
1 pose
Blandet salat
2 stk
Syrlige epler
10 stk
Reddiker i tynne skiver
500 g
Ferdigstekt ribbe
2 ss
Solsikkeolje
1 ss
Sort pepper, grovmalt
1 ts
Salt
0,5 dl
Olivenolje
2 ss
Balsamicoeddik

Slik gjør du

Trinn 1

Del den kalde, ferdigstekte ribben i terninger på 1-2 cm. Varm en stekepanne med solsikkeolje og brun ribbeterningene i 4 minutter. Tilsett sort, grovmalt pepper, soyasaus brunt sukker og salt og kok opp.

Trinn 2

Legg en pose blandet salat, tynne skiver av eple og reddiker i en salatbolle. Bland sammen olivenolje og balsamicoeddik og hell over. Dryss over de pepperglaserte ribbebitene og server med brød.