Romjulssalat med lun pepperribbe og epler

11 ingredienser
30 planlagt
Romjulssalat med lun pepperribbe og epler
Legg oppskrift
i handlelapp
Denne sødmefulle og syrlige salaten gir deg ekstra glede av restene etter juleribben.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

0,5 dl
Soyasaus
2 ss
Brunt sukker
1 pose
Blandet salat
2 stk
Syrlige epler
10 stk
Reddiker i tynne skiver
500 g
Ferdigstekt ribbe
2 ss
Solsikkeolje
1 ss
Sort pepper, grovmalt
1 ts
Salt
0,5 dl
Olivenolje
2 ss
Balsamicoeddik

Slik gjør du

Trinn 1

Del den kalde, ferdigstekte ribben i terninger på 1-2 cm. Varm en stekepanne med solsikkeolje og brun ribbeterningene i 4 minutter. Tilsett sort, grovmalt pepper, soyasaus brunt sukker og salt og kok opp.

Trinn 2

Legg en pose blandet salat, tynne skiver av eple og reddiker i en salatbolle. Bland sammen olivenolje og balsamicoeddik og hell over. Dryss over de pepperglaserte ribbebitene og server med brød.