Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Romjulssalat med lun pepperribbe og epler

11 ingredienser
1 planlagt
Romjulssalat med lun pepperribbe og epler
Klikk og dra
til kalenderen
Denne sødmefulle og syrlige salaten gir deg ekstra glede av restene etter juleribben.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

0,5 dl
Soyasaus
2 ss
Brunt sukker
1 pose
Blandet salat
2 stk
Syrlige epler
10 stk
Reddiker i tynne skiver
500 g
Ferdigstekt ribbe
2 ss
Solsikkeolje
1 ss
Sort pepper, grovmalt
1 ts
Salt
0,5 dl
Olivenolje
2 ss
Balsamicoeddik

Slik gjør du

Trinn 1

Del den kalde, ferdigstekte ribben i terninger på 1-2 cm. Varm en stekepanne med solsikkeolje og brun ribbeterningene i 4 minutter. Tilsett sort, grovmalt pepper, soyasaus brunt sukker og salt og kok opp.

Trinn 2

Legg en pose blandet salat, tynne skiver av eple og reddiker i en salatbolle. Bland sammen olivenolje og balsamicoeddik og hell over. Dryss over de pepperglaserte ribbebitene og server med brød.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Prøv også!
Dra ned i kalender