Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Roasted tomatosoup

Tidsbruk 40 minutter
11 ingredienser
984 planlagt
Roasted tomatosoup
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Tomaten, som botanisk sett er en frukt, kom opprinnelig fra Sør-Amerika. Steker du den, er den et suverent utgangspunkt for sauser og supper. Varmen reduserer fuktigheten, slik at den gode tomatsmaken forsterkes.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 kurv
Cherrytomater 300 g
4 stk
Tomat
1 stk
Rød chili
1 stk
Rødløk 4-pk
1 boks
Hakkede tomater 400g, REMA 1000
1 potte
Basilikum
4 stk
Pitabrød fine, 480 g, Hatting
3 fedd
Hvitløk
1 ts
Sukker, 1 kg, Dansukker
1 ss
Balsamico
2 ss
Olivenolje, REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Varm pitabrød etter anvisningen på pakken. Del alle tomatene i grove biter og stek de i varm panne med olivenolje, ca. 5 minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Ha i sukker, finhakket chili, rødløk og hvitløk og stek videre i et par minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Ha i hermetiske tomater og balsamico eddik og kok i 7 minutter.

Trinn 4

Trinn 4

Kjør suppen i blender til en glatt og fin konsistens. Smak til med salt og pepper, og evt. litt balsamico etter smak. Server med noen dråper olivenolje, strimlet frisk basilikum og varme pitabrød.

Serveringsforslag

Server gjerne med guacamole.