Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Ristet steinbit med brokkolisalat

Tidsbruk 20 minutter
8 ingredienser
47 planlagt
Ristet steinbit med brokkolisalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Steinbit biter! Steinbiten har en solid tanngard som fiskerne vet å passe seg for. Brokkoli er bra for mange ting – også for tenner – og sammen er de et perfekt måltid om du vil ha noe ekstra godt å bite i.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Steinbitfilet frossen Godehav
300 g
Fusilli fullkorn Barilla
1 stk
Brokkoli
2 stk
Tomat
0,5 stk
Løk
1 stk
Sitron
8 ss
Olivenolje REMA 1000
5 ss
Soyasaus Kikkoman

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin fisken. Kok pasta i lettsaltet vann. Sil av og vend pastaen i litt olivenolje. Vask og del brokkoli i små buketter. Ha det i en bolle med salt og mesteparten av olivenoljen. Kna brokkoli med hendene til den er mør. (ca. 15 sekunder)

Trinn 2

Trinn 2

Bland inn grovhakket tomat og løk. Tilsett den kokte pastaen og bland. Smak til med soyasaus og presset sitron.

Trinn 3

Trinn 3

Kutt steinbit i biter og ha på salt og pepper. Stek fisken raskt i en panne med olje. Server fiskestykkene sammen med pasta og råmarinerte grønnsaker.

Serveringsforslag

En kald dressing av yoghurt og sitron smaker deilig til.