Ristet steinbit med brokkolisalat

Tidsbruk 20 minutter
8 ingredienser
55 planlagt
Ristet steinbit med brokkolisalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Steinbit biter! Steinbiten har en solid tanngard som fiskerne vet å passe seg for. Brokkoli er bra for mange ting – også for tenner – og sammen er de et perfekt måltid om du vil ha noe ekstra godt å bite i.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Steinbitfilet frossen Godehav
300 g
Fusilli fullkorn Barilla
1 stk
Brokkoli
2 stk
Tomat
0,5 stk
Løk
1 stk
Sitron
8 ss
Olivenolje REMA 1000
5 ss
Soyasaus Kikkoman

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin fisken. Kok pasta i lettsaltet vann. Sil av og vend pastaen i litt olivenolje. Vask og del brokkoli i små buketter. Ha det i en bolle med salt og mesteparten av olivenoljen. Kna brokkoli med hendene til den er mør. (ca. 15 sekunder)

Trinn 2

Trinn 2

Bland inn grovhakket tomat og løk. Tilsett den kokte pastaen og bland. Smak til med soyasaus og presset sitron.

Trinn 3

Trinn 3

Kutt steinbit i biter og ha på salt og pepper. Stek fisken raskt i en panne med olje. Server fiskestykkene sammen med pasta og råmarinerte grønnsaker.

Serveringsforslag

En kald dressing av yoghurt og sitron smaker deilig til.