Rissalat med laks

Tidsbruk 35 minutter
9 ingredienser
405 planlagt
Rissalat med laks
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Lun laks, ferdig straks! I denne friske og raske risretten vender du de ferske laksestrimlene i lime og soyasaus før du blander dem sammen med risen – vips, så har du en lettvinn middag som smaker fantastisk!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Rissalat

3 dl
Middagsris, REMA 1000
2 stk
Tomater
1 stk
Agurk
1 stk
Vårløk
1 pose
Sukkererter
1 ss
Olivenolje, REMA 1000

Laks

250 g
Laksestrimler
2 stk
Lime
3 ss
Soyasaus

Slik gjør du

Trinn 1

Kok risen etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Vend laksestrimlene i limesaft og soyasaus. La det stå ett par minutter slik at limesaften «koker» fisken.

Trinn 3

Skjær tomat, agurk, vårløk og sukkererter i biter mens risen koker. Bland alt sammen i en stor bolle og smak til med olivenolje, salt og kajennepepper. Serveres lun.

Serveringsforslag

Ha gjerne frisk koriander i rissalaten.