Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Risotto med bacon, gulrøtter og persille

Tidsbruk 25 minutter
6 ingredienser
796 planlagt
Risotto med bacon, gulrøtter og persille
Legg oppskrift
i handlelapp
Den italienske forrettfavoritten risotto, er også et raskt og godt middagsalternativ som kan lages i mange smaksvarianter – her med sprøstekt bacon og gulrøtter.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

150 g
Bacon
2 dl
Risotto
2 stk
Gulrøtter
2 ss
Baconost
1 potte
Frisk persille
1 l
Hønsebuljong (NB! Noen buljongtyper inneholder gluten.)

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Skjær bacon i biter og stek det sprøtt i en panne. Hold av noen hele skiver til topping som også sprøstekes.

Trinn 2

Trinn 2

Ha ris og hønsebuljong i en kasserolle og kok under lokk på middels varme i ca. 10 minutter. Skjær gulrøtter i små terninger og ha dem i kasserollen. Kok videre i ca. 7 minutter til risen er al dente. Spe med mer buljong om nødvendig.

Trinn 3

Trinn 3

Rør inn baconost og smak til med salt og pepper. Vend inn de sprøstekte baconterningene og frisk hakket persille. Server med baconskiver på toppen.