Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Risgryte med svinebiff og brokkoli

Tidsbruk 35 minutter
8 ingredienser
85 planlagt
Risgryte med svinebiff og brokkoli
Legg oppskrift
i handlelapp
Sødmefull løk og strimlet svinebiff får en eksotisk smak av ingefær og soya i denne gode risgryten.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Svinebiff

400 g
Strimlet svinebiff
2 ss
Soyasaus
20 g
Ingefær
2 stk
Løk
1,5 ts
Sukker
2 ss
Olje

Ris og brokkoli

3 dl
Middagsris
1 stk
Brokkoli

Slik gjør du

Trinn 1

Bland sammen kjøtt, soyasaus, finhakket eller revet ingefær, sukker og strimlet løk i en bolle. La stå og trekke i et par minutter. Kok opp vann. Ha i ris og sett på lokk. Kok i 10 minutter.

Trinn 2

Varm olje i en dyp panne og ha i kjøtt- og løkblandingen. Stek i 5 minutter på høy varme, skru deretter ned temperaturen til middels og la steke videre i 10 til 15 minutter.

Trinn 3

Skjær brokkolien i buketter. Ha oppi gryta sammen med risen og la stå i 10 minutter, til risen er ferdig. Det er bare fint hvis det fortsatt er litt mostand i brokkolien.

Trinn 4

Ha brokkoli og ris på tallerkener, ha over kjøtt- og løkblandingen og server.

Serveringsforslag

Det blir ekstra godt hvis du smaker til kjøtt- og løkblandingen med tørr eller frisk koriander.