Hopp til innhold

Paella med grillede grønnsaker

Ingen vurderinger
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
15 ingredienser
529 planlagt
Paella med grillede grønnsaker

Grill grønnsaker og sopp for en ekstra smakfull paella!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Å grille

200 gr
Cherrytomater
0.5 stk
Squash
4 fedd
Hvitløk
250 gr
Champignoner, små

Marinade

3 ss
Soyasaus
1 ts
Tørket basilikum
3 ss
Rapsolje

Paellabase

0.5 stk
Gul løk, hakket
2.5 dl
Ris
0.5 pk
Aspargesbønner
2 dl
Grønne erter
1 ts
Gurkemeie
2 terning
Grønnsaksbuljong
1 l
Vann til grønnsaksbuljong
2 ss
Olivenolje til steking

Slik gjør du

Trinn 1

På grillen: La grillspydene ligge i kaldt vann mens du kutter grønnsakene i passende biter, ca 2 cm tykke. Bland olje, soyasaus og basilikum til en marinade. Tre grønnsakene og soppen på grillspydene og pensle med marinaden. Grill spydene på middels varme til de er gjennomstekt. Snu dem ofte så de ikke blir brent. Pensle med marinade underveis.

Trinn 2

Paella: Stek løken i olje til den er gylden. Ha i ris og gurkemeie og bland godt. Tilsett en liten øse med buljong om gangen, spe på med ny øse under omrøring etterhvert som det begynner å bli tørt. Fortsett slik til risen er nesten mør.

Trinn 3

Sammensetning: Tilsett aspargesbønner og erter i risottoen, og rør godt. Ha i mer buljong om det trengs. Varm til risottoen putrer og servér sammen med grillspydene.