Paella med grillede grønnsaker

Grill grønnsaker og sopp for en ekstra smakfull paella!
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
På grillen: La grillspydene ligge i kaldt vann mens du kutter grønnsakene i passende biter, ca 2 cm tykke. Bland olje, soyasaus og basilikum til en marinade. Tre grønnsakene og soppen på grillspydene og pensle med marinaden. Grill spydene på middels varme til de er gjennomstekt. Snu dem ofte så de ikke blir brent. Pensle med marinade underveis.
Trinn 2
Paella: Stek løken i olje til den er gylden. Ha i ris og gurkemeie og bland godt. Tilsett en liten øse med buljong om gangen, spe på med ny øse under omrøring etterhvert som det begynner å bli tørt. Fortsett slik til risen er nesten mør.
Trinn 3
Sammensetning: Tilsett aspargesbønner og erter i risottoen, og rør godt. Ha i mer buljong om det trengs. Varm til risottoen putrer og servér sammen med grillspydene.