Ris med chili, ingefær og mandler

Ingen vurderinger
Tidsbruk 10 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
20 planlagt
Ris med chili, ingefær og mandler
Legg oppskrift
i handlelapp
Gjør risen mer spennende med smaker av chili, ingefær og mandler. Raskt og enkelt å lage og passer ypperlig som tilbehør til mange retter.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 fedd
Hvitløk
1 ss
Chili
1 ss
Ingefær
5 dl
Kokt ris
1 dl
Mandler
1 dl
Bladpersille
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Finhakk hvitløk, chili, ingefær og fres i en panne med olivenolje. Tilsett kokt ris og bland. Smak til med salt og pepper.

Trinn 3

Finhakk mandler og bladpersille og tilsett i risblandingen.

TIPS

Passer fint til retter med kylling, fisk og kjøtt. Bruk gjerne ferdigkokt ris dersom du har rester til overs.