Rio Rancho Burger med maissalat

6 ingredienser
611 planlagt
Rio Rancho Burger med maissalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Både Salsa Piccante og Hot Chili Burger Cheese gir smakssting til denne burgeren av svinekjøtt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Burger

1 pose
Hamburger buns
1 boks
Salsa piccante
2 stk
Avokado, i skiver
1 pakke
TexMex burger av svin
1 pakke
Hot chili burger cheese

Tilbehør

1 boks
Maissalat

Slik gjør du

Trinn 1

Grill hamburgere på direkte varme til de løsner fra risten (ca. 1 1/2 min.) på den ene siden. Snu dem og grill videre til de får en fin farge på den andre siden. Flytt burgerne til indirekte varme. Ta ned lokket og grill ferdig – det tar 2-4 minutter avhengig av tykkelsen. Hvis du skal ha ost på burgerne, legg på osteskiver når det er ett minutt igjen av grilltiden. Varm burgerbrød på grillen. Vær forsiktig – de trenger ikke lang tid.

Trinn 2

Montér burger med valgt tilbehør. Server!