Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Ricotta- og spinattortelloni med soltørkede tomater og løksmør

Tidsbruk 20 minutter
8 ingredienser
329 planlagt
Ricotta- og spinattortelloni med soltørkede tomater og løksmør
Legg oppskrift
i handlelapp
Ferdiglaget tortelloni blir ikke så mye bedre enn denne! En svært enkel pastarett med smak av middelhavskjøkkenet. Egner seg like godt som forrett og hovedrett.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Tortelloni

187,5 g
Ricotta- og spinattortelloni
0,8 ss
Olivenolje
150 g
Bladspinat
1,5 ss
Cottage cheese

Løksmør

0,8 stk
Gul løk
3 ss
Smør
1,5 ss
Finnhakkede soltørkede tomater
0,8 ss
Hakket persille

Slik gjør du

Trinn 1

Kok tortelloni etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Finhakk løken og stek den gyllen i smør. Tilsett oppbløtte og finhakkede soltørkede tomater og hakket persille. Smak til med grovkvernet sort pepper.

Trinn 3

Finsnitt spinaten og vend den inn sammen med den ferdigkokte tortellonien.

Trinn 4

Skyll cottage cheese i lunkent vann i en sil. Topp pastaen med cottage cheese ved servering.