Red Curry Chicken

Tidsbruk 30 minutter
9 ingredienser
1110 planlagt
Red Curry Chicken
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Fri for melk
Fri for gluten og melk
Gaeng pet - spicy, red curry. Hvor sterk denne retten blir, tilpasser du enkelt med mengden av chili. Kokosmelken legger en herlig, søt demper på det fyrige krydderet.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Kyllingfilet 300 g Solvinge
1 stk
Aubergine
1 stk
Grønn paprika
1 boks
Kokosmelk REMA 1000
1 stk
Rød chili
4 dl
Jasminris REMA 1000
3 ts
Rød currypasta
2 ss
Fiskesaus
1 ss
Brunt sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok risen etter anvisning på pakken. Skjær kyllingen i passe store biter. Kutt aubergine og paprika i grove biter. Sett en wok eller dyp stekepanne på høy varme og blansjer aubergine og paprika (gi et raskt oppkok i lettsaltet vann og avkjøl raskt under rennende kaldt vann).

Trinn 2

Trinn 2

Sett woken på høy varme og ha i rød currypasta.

Trinn 3

Trinn 3

Tilsett kokosmelk mens du rører.

Trinn 4

Trinn 4

Ha i kyllingen og rør godt. Smak til med fiskesaus og sukker. Ha i de kokte grønnsakene og finhakket chili og stek videre i et par minutter. Server med kokt ris.

Serveringsforslag

Server gjerne med frisk basilikum.