Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Ratatouille

Tidsbruk 55 minutter
17 ingredienser
150 planlagt
Ratatouille
Legg oppskrift
i handlelapp
Den franske grønnsaksblandingen er klassisk tilbehør til lam, men smaker også veldig godt til fisk.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

200 g
Squash
1 stk
Rød paprika
1 stk
Løk
2 fedd
Hvitløk, i skiver
2 ts
Hakket frisk basilikum
1 ts
Tørket timian
1 boks
Hakkede tomater
200 g
Aubergine
1 ts
Rosmarin
0,5 potte
Basilikum
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper
2 ss
Hvitvinseddik
1 ss
Sukker
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Rens alle grønnsakene og kutt de i fine terninger. Fres løk og finhakket hvitløk i oljen til det er mykt og blankt.

Trinn 2

Tilsett resten av grønnsakene og urtene. Ha på hermetiske tomater, hvitvinseddik og sukker og kok opp. Kok i 5 minutter og smak til med salt og nykvernet pepper. Ved servering tilsettes hakket basilikum.