Ratatouille

Tidsbruk 55 minutter
17 ingredienser
182 planlagt
Ratatouille
Legg oppskrift
i handlelapp
Den franske grønnsaksblandingen er klassisk tilbehør til lam, men smaker også veldig godt til fisk.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

200 g
Squash
1 stk
Rød paprika
1 stk
Løk
2 fedd
Hvitløk, i skiver
2 ts
Hakket frisk basilikum
1 ts
Tørket timian
1 boks
Hakkede tomater
200 g
Aubergine
1 ts
Rosmarin
0,5 potte
Basilikum
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper
2 ss
Hvitvinseddik
1 ss
Sukker
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Rens alle grønnsakene og kutt de i fine terninger. Fres løk og finhakket hvitløk i oljen til det er mykt og blankt.

Trinn 2

Tilsett resten av grønnsakene og urtene. Ha på hermetiske tomater, hvitvinseddik og sukker og kok opp. Kok i 5 minutter og smak til med salt og nykvernet pepper. Ved servering tilsettes hakket basilikum.