Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Rask bacalao med torsk

Tidsbruk 45 minutter
11 ingredienser
158 planlagt
Rask bacalao med torsk
Legg oppskrift
i handlelapp
I denne bacalao-varianten har lettsaltet torsk erstattet klippfisk. Dermed blir retten både enklere og rimeligere å lage – uten at det går på bekostning av smaken.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

300 g
Nypoteter
2 stk
Løk
3 fedd
Hvitløk
1 stk
Rød chili
1 stk
Rød paprika
1 ts
Tomatpuré
1 boks
Hakkede tomater
500 g
Torskeloin
3 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm stekeovnen til 175°C. Kok potetene.

Trinn 2

Rens og skjær løk, hvitløk, chili og paprika i skiver. Juster mengden chili etter ønske. Stek alt på svak varme i olivenolje i ca. 5 minutter.

Trinn 3

Tilsett tomatpuré og fres, ha i hermetiske tomater og la det koke inn et par minutter. Vend inn skivede, kokte poteter og smak til med salt og nykvernet pepper. Ha alt i en ildfast form.

Trinn 4

Kutt fisken i passe biter og ha på litt salt. Hvis du bruker lettsaltet torsk, kan du droppe saltet. Legg bitene forsiktig ned i formen, dekk med folie og bak i ovn til fisken er ferdig, ca. 15 minutter.

Serveringsforslag

Dryss over frisk persille før servering.