Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Rakfisk med rødbetsalat

Tidsbruk 30 minutter
14 ingredienser
12 planlagt
Rakfisk med rødbetsalat
Klikk og dra
til kalenderen
Norsk tradisjonsmat på sitt enkleste og beste! Det er bare å koke poteter, skjære opp fisk, løk og purre – og servere denne forretten med rødbetsalat, rømme og lefser.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Rakfisk, filet

0,8 pakke
Rakfisk

Bents rødbetsalat

2,3 dl
Syltede rødbeter
150 g
Kokte, skrelte poteter
0,8 stk
Grønt eple
1,5 dl
Rømme
0,8 dl
Majones
1,5 ts
Sukker
0,4 ts
Salt
0,4 ts
Nykvernet pepper

Server med

0,8 boks
Rømme
0,8 stk
Rødløk
0,8 stk
Purre
0,8 pakke
Potetlefser
75 g
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Skjær rødbeter, kokte poteter og eple (med skallet på) i 1 cm terninger og bland i en bolle med resten av ingrediensene og litt syltelake fra rødbetene. Smak til med salt og pepper. La salaten marineres i 30 minutter før servering.

Trinn 2

Server rakfisk med lefse, rødbetsalat, smør, rømme, rødløk og purre.

Kjøp ferdig rødbetsalat

Rødbetsalat

Rødbetsalat

REMA 1000

Rakfisk

Se utvalg av rakfisk i din lokale REMA 1000-butikk.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Tilbehør
Tilbehør
Dra ned i kalender