Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Rødløkringer

7 Ingredienser
3 Planlagt
Rødløkringer
Klikk og dra
til kalenderen
Friterte rødløkringer er deilig tilbehør til alle typer grillmat.

Velg antall personer

2 Voksne
2 barn

Ingredienser

4 stk
Rødløk
2,5 dl
Kulturmelk
1 stk
Egg
2,5 dl
Hvetemel
0,5 ts
Salt
0,5 ts
Natron
1 l
Olje til frityrsteking

Slik gjør du

Trinn 1

Rens og kutt rødløk i 1,5 cm tykke skiver. Legg løkringene i isvann i én time. Hell av vannet og tørk dem godt med tørkepapir.

Trinn 2

Varm opp oljen i en stor tung gryte eller i en frityr hvis du har. (til ca. 180 °C). Bland sammen hvetemel, kulturmelk, sammenpisket egg, salt og natron i en bolle. Dypp løkringene, noen få om gangen, i røren.

Trinn 3

Stek løkringene i oljen, snu dem slik at de får fin gyllen farge på begge sider. Legg de ferdige løkringene på kjøkkenpapir og ha på litt salt mens de ennå er varme.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender