Røkt laks med lun potetsalat

Tidsbruk 40 minutter
6 ingredienser
21 planlagt
Røkt laks med lun potetsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Herlig vår- og sommermat! Denne enkle retten er som skapt for sen servering på lyse kvelder – men smaker selvsagt like godt uansett middagstid.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 stk
Røkt laks skivet, Godehav
700 g
Poteter
1 stk
Crème fraîche Tine
1 stk
Løk
1 potte
Dill, liten
1 ss
Dijon sennep

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Skjær potet i biter og kok dem møre i lettsaltet vann.

Trinn 2

Trinn 2

Bland crème fraîche med finhakket løk, sennep og finhakket dill (1/2 potte per løk). Smak til med salt og pepper. Vend forsiktig inn potetene. Server dillstuede poteter med røkt laks, litt frisk dill og nykvernet pepper på toppen.

Serveringsforslag

Noen skiver fersk rugbrød passer fint.