Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Rødkål

Tidsbruk 50 minutter
8 ingredienser
144 planlagt
Rødkål
Klikk og dra
til kalenderen
Eple gir sammen med kanel og nellik gir en ekstra frisk og sursøt rødkål.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Rødkål

0,4 kg
Rødkål
0,2 dl
Rød saft
0,4 stk
Syrlig eple
0,2 dl
Rødvinseddik eller hvitvinseddik
0,8 dl
Vann
0,4 ss
Salt
0,4 ts
Pepper
0,2 dl
Sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Finsnitt rødkål og ha den i en kjele med revet eple, vann, saft, (eller rødvin) eddik, salt og pepper. Kok kålen i 1 ½ time med lokk til den blir myk og smakfull.

Trinn 2

Trinn 2

Kok kålen de siste 30 minuttene uten lokk slik at kraften blir kokt ned.

Tips

Ha gjerne i noen skiver appelsin som gir fin sødme og syre til rødkålen. Den blir også veldig god med nellik og kanel. Smak deg fram!

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Passer godt til
Dra ned i kalender