Råmarinert torsk med sitrus

Tidsbruk 20 minutter
6 ingredienser
175 planlagt
Råmarinert torsk med sitrus
Legg oppskrift
i handlelapp
Enklere blir det ikke! Denne friske og syrlige torskeretten krever ingen forberedelser og er ferdig på få minutter. Pass på at limejuicen ikke presses over fisken for tidlig – for da blir den tørr.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Torskeloin

180 g
Torskeloin
0,8 stk
Lime

Sitrusfrukter

0,8 stk
Appelsin
6 kvist
Koriander
3 ss
Olivenolje
3 ss
Granateplekjerner

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Mise en place: Finn frem alt du trenger til å lage retten. Fjern emballasje. Forbered råvarene og det du trenger av kjøkkenutstyr.

Trinn 2

Trinn 2

Skjær torsken i tynne skiver og fordel den utover på en tallerken. Press over limejuice og la stå i to minutter. Krydre med maldonsalt og nykvernet sort pepper

Trinn 3

Trinn 3

Skjær skallet og det hvite av appelsinen.

Trinn 4

Trinn 4

Skjær ut filetene av appelsinen og del dem i tre.

Trinn 5

Trinn 5

Del granateplet og slå hardt på skinnet av granateplet for å få ut kjernene. Fordel appelsinfileter, granateplekjerner og koriander på torsken og topp med dråper av god olivenolje.