Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Råmarinert torsk med ananassalsa

Tidsbruk 25 minutter
9 ingredienser
71 planlagt
Råmarinert torsk med ananassalsa
Legg oppskrift
i handlelapp
En frisk torskeservering med inspirasjon fra Sør-Amerika. Syren i limesaften setter i gang en prosess som minner om koking, og gjør fisken mør.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Torsk

150 g
Torskeloin
0,8 stk
Lime, saft og skall
0,4 dl
Olivenolje

Ananassalsa

75 g
Ananas
0,2 stk
Mango
0,2 stk
Rød chili
0,4 stk
Lime, saft
4,5 kvist
Koriander

Salat

0,8 pose
Baby Leaf

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Mise en place.

Trinn 2

Trinn 2

Kutt torskeloinen rett ned i 2 mm tykke skiver. Press limesaft i en skål og bland inn finrevet limeskall. Vend inn torskeskivene og la det stå og marinere i 5 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Bland så inn olivenolje, salt og nykvernet sort pepper. Fordel fiskeskivene på tallerkener.

Trinn 4

Trinn 4

Knus 1/3 del av mangoen med en gaffel. Resten av mangoen + ananasen kuttes i små terninger. Finhakk chilien. Bland alle ingrediensene sammen i den knuste mangoen. La stå i 5 minutter. Ved servering toppes fiskeskivene med salsa og Baby Leaf-salat.

Trinn 5