Råmarinert torsk med ananassalsa

Tidsbruk 25 minutter
9 ingredienser
76 planlagt
Råmarinert torsk med ananassalsa
Legg oppskrift
i handlelapp
En frisk torskeservering med inspirasjon fra Sør-Amerika. Syren i limesaften setter i gang en prosess som minner om koking, og gjør fisken mør.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Torsk

150 g
Torskeloin
0,8 stk
Lime, saft og skall
0,4 dl
Olivenolje

Ananassalsa

75 g
Ananas
0,2 stk
Mango
0,2 stk
Rød chili
0,4 stk
Lime, saft
4,5 kvist
Koriander

Salat

0,8 pose
Baby Leaf

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Mise en place.

Trinn 2

Trinn 2

Kutt torskeloinen rett ned i 2 mm tykke skiver. Press limesaft i en skål og bland inn finrevet limeskall. Vend inn torskeskivene og la det stå og marinere i 5 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Bland så inn olivenolje, salt og nykvernet sort pepper. Fordel fiskeskivene på tallerkener.

Trinn 4

Trinn 4

Knus 1/3 del av mangoen med en gaffel. Resten av mangoen + ananasen kuttes i små terninger. Finhakk chilien. Bland alle ingrediensene sammen i den knuste mangoen. La stå i 5 minutter. Ved servering toppes fiskeskivene med salsa og Baby Leaf-salat.

Trinn 5