Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Råmarinert laks med sitrus- og soyasaus

Tidsbruk 20 minutter
5 ingredienser
106 planlagt
Råmarinert laks med sitrus- og soyasaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Vi er heldige som har så god tilgang på førsteklasses laks her i landet! Dette er en av de enkleste og beste måtene å servere den på.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Laks

300 g
Fersk laks
0,8 ss
Gressløk

Marinade

0,4 dl
Soyasaus
0,8 ts
Sukker
0,8 stk
Sitron

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Mise en place: Finn frem alt du trenger til å lage retten. Fjern emballasje. Forbered råvarene og det du trenger av kjøkkenutstyr.

Trinn 2

Trinn 2

Skjær laksen i tynne skiver og legg på en tallerken. Strø finsnittet gressløk over skivene.

Trinn 3

Trinn 3

Vask og riv skallet av ca. ¼ sitron. Bland det med soyasaus, brunt sukker og saften av en sitron.

Trinn 4

Trinn 4

Ha marinaden over lakseskivene og server.

Serveringsforslag

Når man marinerer fisk med sitron eller lime gjennomgår fisken en kokeprosess på grunn av syren. Det er særlig langst kysten i Mellom- og Sør-Amerika at denne teknikken brukes.